Friendly bread : baka glutenfritt från baguette till brownie av Karin Moberg, Oscar Målevik, Stefan Wettainen

Att kunna baka glutenfritt bröd som är gott och saftigt är inte svårt - bara man får lite hjälp på traven. Karin Moberg och Oscar Målevik delar här med sig av sina bästa recept och ger många smarta tips. I sin bok bjuder de på 49 bakverk. Vad sägs om tomatbröd, solros- och havrebröd eller delikatessknäcke? Kanske smulpaj eller kanelbullar? Till festen finns kladdkaka, mandelkaka eller chokladmoussetårta med hallonpannacotta. Denna bok är till glädje inte enbart för alla dem som är glutenintoleranta - eller som har familj eller vänner som inte tål gluten - utan också för dem som följer en LCHF-diet och ändå vill äta bröd, men utan vete. Hembakt utan vete eller gluten har nu blivit enkelt, och resultatet blir fantastiskt. Ingen ska behöva vara utan gott bröd!

ISBN: 9789171262585

Provläs boken