Dofterna från grillen är en lika stor del av den svenska sommaren som matjessill och jordgubbar – och den avslappnade samvaron medan kött, fisk eller grönsaker blir färdiga likaså. Grillboken ger praktiska tips, men är lika mycket en källa till inspiration.

Med tvåhundra recept från den populära tidningen, alla bildsatta, är boken ovärderlig vid grillen.

Generösa kapitel om grönsaker och fisk och skaldjur kompletterar mer klassiska grillfavoriter som kyckling, nöt, fläsk och lamm. Naturligtvis innehåller boken ett kapitel om desserter också – grillsäsongen inspirerar ju till det med fin tillgång till färska frukter och bär.

Praktiska råd och tips om grilltider, förkokning och lämpliga kombinationer av kryddor från Allt om Mats erfarna provkök är en garanti för en lyckad sommarkväll.

Efter Stora kokboken (2010) och Julkokboken (2011) kommer nu Grillboken

Bokbloggar om boken:

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>