Mat, vin och vanilj av Elisabeth Johansson

Det här är en mat-, vin- och inspirationsbok med tema Sydafrika. Sydafrika är stränder, berg, städer, vilda djur, vacker natur, mat med spännande kryddblandningar och goda viner. Med hjälp av Elisabeth Johanssons läckra recept och Susanna Blåvargs fantastiska fotografier på mat och miljö får vi ta del av ett ljust och vänligt land som bjuder på allt från grillade skaldjur, köttgryta med okra och rostad majs, till besök på ekologisk marknad, beskrivning av olika viner och recept på vaniljlikör! Elisabeth Johansson är konditor, kock och kokboksförfattare. Hon har tidigare drivit egen restaurang. Elisabeth Johansson sitter i juryn för både Årets Kock och Årets Konditor och frilansar som matjournalist. Natur & Kultur har tidigare givit ut: Lakrits, mint & choklad 2007. Conny Johansson är sommelier och står för vinfakta i boken. Susanna Blåvarg är en av Sveriges främsta matfotografer.

ISBN: 9789127115859

Provläs boken