Raw Food – Ett lättare liv på tre veckor av Erica Palmcrantz Aziz

Lär dig laga fräscha och spännande recept som grekisk blomkål, fikonmarmelad med pinjenötsost och energisoppa. Boken berättar heltäckande om ingredienser och köksredskap som används inom raw food, som till exempel groddar, carobpulver, frömjölkspåsar och torkugnar. Erica Palmcrantz Aziz går därutöver initierat igenom kostens effekter på kroppen. För att göra allting ännu mera lätt finns det inför varje välkomponerad dagsmeny en praktisk lista med de ingredienser och råvaror som behöver förberedas inför dagens matlagning. Raw food ett lättare liv erbjuder dessutom ett antal bonusrecept för den som är sugen på att göra en livsstilsförändring på längre sikt. Tänk att få njuta sig hela vägen till en lite lättare kropp på alla plan! Städa ur kropp och sinne och gör plats för något nytt!

ISBN: 9789153437222

Provläs boken