Sally Voltaires mat av Sally Voltaire

NY GENERATION VOLTAIRE TAR PLATS: "Man behöver inte vara vegetarian för att äta grönsaker, det räcker med att vara hungrig" Sally Voltaires moderna vegetariska mat med inslag av fisk och skaldjur gör det lätt att få en nytändning på middagsfronten och att äntligen ta det där klivet mot ett grönare och hälsosammare liv. Här är njutningsfaktorn avgörande och maten gör dig mätt, nöjd och glad. Eller som Sally själv uttrycker det: "Man behöver inte vara vegetarian för att laga grönsaker. Det räcker med att man är hungrig!" Sällan har det surrats så mycket som när Sally Voltaire öppnade lunchrestaurangen Voltaire i Stockholm 2013. Hennes spännande mat träffade besökarna rakt i hjärtat och sedan starten ringlade köerna sig långa. I Sally Voltaires mat får vi ta del av hennes bästa recept på allt från soppor, gratänger, sallader, drycker och desserter. Hon blandar från olika kök och många rätter är raw food-baserade. Exempel på rätter: Glasnudelsallad med tofu, koriander, sesam, morot, lime och picklad rödlök Ugnsbakad torskrygg med mandel- och solrosfröhack Zucchinipasta med basilika, trädgårdstomater, solrosfrön, fläderblomssaft och citronmeliss Voltaires spasallad Gul zucchinisoppa med parmesan, basilika och ringblomma Sojabönsallad med wakame Falsk råbiff på rödbeta Rawglass med mandel och kardemumma

ISBN: 9789174244717

Provläs boken