Du ser Draken genom fönstret av Charlotte Qvandt

Jag måste ha min mamma hos mig. Något annat går inte. Går inte. Detta måste få ett gott slut, för vem är jag annars? Kan jag vara någon? Hur ska jag kunna andas? I Du ser draken genom fönstret berättar en ung kvinna, som just blivit mamma, om de fyra sista månaderna i hennes egen mammas liv. Månader fyllda av närhet, värme, tankar och rädsla.   Vi får ta del av dagboksanteckningar, minnen och sjukjournaler och kommer nära alla dem som berörs, när det ofattbara är ett faktum.   Förhållandet mellan en mor och hennes dotter är alltid speciellt. Oavsett vilken vändning livet tar förblir du alltid din mammas barn.   Du ser draken genom fönstretär skriven till alla som är drabbade av livet, eller kanske döden.  

ISBN: 9789172057487

Provläs boken