En lat jävels guide till MVG i alla ämnen av Douglas Berglund

"Jag gillar inte ordet lat, det är så hårt och dömande. Kan vi inte kalla det motivationshandikappad? Det spelar dock ingen roll vad jag själv tycker, jag är onekligen den lataste människa jag känner. Jag är inte dum, jag är inte nonchalant och jag är inte dryg. Jag gillar bara inte att anstränga mig i onödan. Det finns dock en liten faktor som inte passar in i den avslappnade livsfilosofi jag lever efter: Jag har MVG i alla ämnen. I den här boken ska jag försöka lära dig hur du får de bästa betygen med minsta möjliga ansträngning. Det här är en Lat jävels guide till MVG i alla ämnen. Hoppas du får lika stor nytta av den som jag." DOUGLAS BERGLUND går tredje året på Östra Reals gymnasium. En lat jävels guide till MVG i alla ämnen är boken om hur han fixade MVG i allt. Ur innehållet: - Attityd - Att briljera muntligt - Do´s and Dont´s - Att plugga till prov - Att läsa en bok på 11 minuter blankt - Att skriva prov - Att redovisa - Att lära sig ämne för ämne

ISBN: 9789197873161

Provläs boken