Gud, det är jag : bönbok för unga

Bönbok för ungdomar mitt i livet Att be är att låta hjärtat samtala med Gud. Därför kan alla be var som helst och när som helst. I Gud, det är jag har unga människor formulerat böner om det som ligger dem nära, mitt i vardagen. Bönerna är ordnade ämnesvis. Här finns fler än hundra böner om identitet, kärlek, skola, ensamhet, prov, vänner, jobbiga föräldrar och framtiden. I korta och långa böner blandas rop på hjälp, jubel i tacksamhet, upprymdhet och fullaste allvar. Gud, det är jag är en bönbok som lätt följer med i innerfickan eller väskan, på bussen, till skolan och till träningen. Den kan användas för enskild andakt eller för förberedelse inför gruppsamlingar. Med sitt direkta tilltal och rättframma språk är den ett stöd och en inspirationskälla till egna samtal med Gud. Översättning och bearbetning Åsa Hofverberg. Förlaga sammanställd av Nick Aiken

ISBN: 9789179995782

Provläs boken