Lyckas med choklad av Magnus Johansson

Magnus Johanssons chokladbok är som ett slags Jan Hedh light. Fast inte räknat i kalorier. Enkelheten är det genomgående temat i boken. I varje recept är det angivet hur lång tid det tar, ingredienslistorna är lagom långa och alla som sätter igång att baka eller laga garanteras ett lyckat resultat! "Välkommen till min värld av choklad! Det bästa jag vet är att jobba med händerna och jag är stolt att vara konditor och bagarmästare; en riktig hantverkare. Det är mina händer som har fixat desserter till åtta Nobelmiddagar och kung Carl Gustafs sextioårsfest. De har vunnit olympiskt guld och segrat i världscupen tillsammans med andra flinka fingrar i det svenska kocklandslaget. Händerna har visat miljoner tv-tittare hur man åstadkommer olika bakverk, de har skapat sockerskulpturer, tonvis med chokladpraliner, hundratusentals semlor och mycket mer. Lyckas med choklad är en bok för alla som vill lära sig av mitt hantverkskunnande. Med pålitliga recept och bilder som förklarar vissa knepiga moment vill jag bjuda in er till min värld." Magnus Johansson kallas omväxlande för chokladkungen och till och med choklad-Jesus av landets matskribenter. I Lyckas med choklad lär han ut hur du säkert lyckas med ... Småkakor Mjuka kakor Kaffebröd Praliner Tarter och pajer Desserter

ISBN: 9789113023991

Provläs boken