Morberg lagar vilt av Per Morberg

Vilda smaker i ny "Morbergare" Vilt kött, vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt, nyttigt och så långt bort från matindustrin man kan komma. Så varför äter vi inte mer vilda råvaror? Vet vi ens hur vi ska tillaga dem? Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat, fiskat och plockat i skogen. I sin nya bok berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand, rapphöna, fasan och ripa, när på säsongen fisk som torsk, öring, gös, sik och abborre är som bäst och vilka gröna delikatesser han brukar hämta i naturen. Men framförallt bjuder han på 100 nya recept på allt från älgsouvlaki med grekisk bondsallad till plommonspäckat vildsvin, fasan med röd coleslaw, rimmad röding med zucchiniplättar och blåbärskaka med valnötter. En ny kokbok à la Morberg, vildare än någonsin! För jägare, fiskare, svamp- och bärplockare - och alla som köper sitt vilt i butiken

ISBN: 9789174246599

Provläs boken