Amelias bok om hälsa och skönhet för 50+ av Cattis Grant, Amelia Adamo

När jag fyllde 50+ hände någonting utanpå och inuti mig. Plötsligt förstod jag att om återstoden av mitt liv skulle bli bra måste jag lägga ner tid, kraft och omsorg på min kropp och på min själ. Nu när jag kommit in mitt livs tredje del handlar det inte längre om några kvick-fix. Oss kan man inte längre lura genom att locka med snabba förändringar på en kvart. Men hur mycket tid vill jag lägga ner på mig själv? För att vara glad? För att vara snygg? För att orka och må riktigt bra? Jag vill inte gå upp i vikt, jag vill inte vara stel, jag vill inte stressa mer. Jag vill vandra på de italienska kullarna med mitt barnbarn, lära mig dansa tango med maken, gå på franskkurs med väninnorna. Alla dessa mina drömmar som jag tänkt förverkliga efter 60 kräver en kvinna i god form. Så därför bestämde jag mig. Jag synade mig själv från topp till tå och inifrån och ut: det här är jag nu - och det här vill jag uppnå. Jag samlade kunskaper hos proffsen. Jag testade och valde ut. Mina erfarenheter blev den här boken. En liten kroppsuppslagsbok för kvinnor som fyllt 50+. Amelia Adamo Amelia Adamo är Sveriges tidningsdrottning nummer ett. Hon har bland annat startat tidningarna Amelia (1995) och Tara (2000) som 2006 följdes av M-magasin för kvinnor över 50 år. Cattis Grant är medförfattare. Hon är journalist sedan femton år tillbaka med inriktning på hälsa.

ISBN: 9789137132389

Provläs boken