Bli stjärnan i ditt eget liv av Johan Ohlson

Med manusmetoden betraktar du ditt liv som en film eller en teaterföreställning. Den ger svar på livsviktiga frågor som: Spelar jag huvudrollen i mitt eget liv? Om inte, vem gör det då? Var befinner jag mig i hand lingen, hur kommer det att gå - och framförallt, kan jag ändra på det? Du identifierar också med- och motspelarna i ditt liv, vilka de goda hjälparna är och vilka de onda är, som inte vill dig väl. Manusmetoden tydliggör din livsberättelse. Men den tar också upp vad de dolda pusselbitarna berättar om dig. Drömmarna, och hur du konstruktivt kan använda dem. Du väljer. Att bara följa ditt öde - eller ta kon trollen och skriva om ditt livsmanus och bli - stjärnan i ditt eget liv. Johan Ohlson är manusförfattare, drömanalytiker och journalist

ISBN: 9789186293406

Provläs boken