Mer än en överlevare – en handbok från ödemarken av Josefin Lennartsson

Shit happens, det blir inte alltid som man har tänkt sig och ibland är man med om saker som sätter så djupa spår att ingeting längre är sig likt. I den här boken berättar jag min livsberättelse och så delar jag med mig av mina livsstrategier och perspektiv.    Det är ingen självhjälpsbok som säger ”jag gjorde så här och nu är mitt liv perfekt och felfritt och kommer fortsätta så resten av mitt liv”. Det här är inte heller en framgångssaga där alla problem plötsligt försvunnit eller där jag via nya regelsystem lärt mig kontrollera mina känslor. Livet är större än så!  Det här är en handbok för dig som längtar efter att bli mer än en överlevare. En livsberättelse som beskriver kampen men också möjligheten. Det här är min resa, och jag hoppas att den kan inspirera dig att göra din! Kanske kan min vandring hjälpa dig en bit på vägen. Kanske kan den öppna en låst dörr eller vrida på ett perspektiv så att du ser horisonten.  Ett kan du vara säker på: om du ännu inte hittat dina källor av liv, finns de fortfarande att finna. Kämpar du fortfarande i motlut och uppförsbacke, har du en magisk utsikt att upptäcka. Håll ut! Det bästa har inte hänt än! Om författaren: Josefin Lennartsson är pionjärpastorn som lämnat kyrkan ”tusen” gånger och som är obotligt fascinerad av Jesus. Hon har levt med PTSD i över 20 år och vet vad det innebär att leva med ständig ångest. Hon är pastor och leder en församling som vill vara kyrka på nytt sätt de beskriver sig som en kärleksrevolution som bär hopp, väljer fred och växer i tillit.  Med företaget Ett hopp & livskonst vill hon dela med sig av sina livserfarenheter och inspirera till ett liv som mer än en överlevare!

ISBN: 9789151921679

Provläs boken