När syrsorna slutade spela av Marie Johansson

Det här är en berättelse om min resa genom livet. Boken tar upp hur livet och ens person förändras då man drabbas av olyckor och svårigheter av olika slag. Jag har vuxit upp med en mamma i rullstol, hon är nog den enda människa som riktigt förstår hur det varit och fortfarande är. Efter mina olyckor har jag hittat nya vägar för min kreativitet. Genom tavlorna och orden berättar jag min historia. Med den här boken vill jag dela med mig av mina egna erfarenheter och förhoppningsvis ge andra som drabbats känslan av att vara förstådda, att det trots allt finns någon därute som förstår hur det är och känns. Övriga hoppas jag kunna "ruska om" och ge tillfälle till eftertanke i sitt bemötande av andra. Det här är en bok som berör

ISBN: 9789197929578

Provläs boken