Livet 40+ ocensurerat : sanna berättelser om kärleken, kropparna, kriserna och känslorna av …

Sanna berättelser om kärleken, kropparna, kriserna och känslorna Varför är det så bra att få en mittlivskris? När är förhållandet dött och när behöver det bara en omstart? Måste man acceptera sina rynkor? Och varför är vi så sexfixerade? Under mina år som chefredaktör på Tara har dessa frågor varit ständigt aktuella. För de flesta av oss är det här den allra bästa tiden. Samtidigt drömmer många av oss om någon form av förändring, men hur ska den se ut? Därför har jag skrivit den här boken tillsammans med några av mina favoritskribenter. Jag vill att den ska kännas som en riktigt bra kompis, en sådan som hjälper dig att vara den du är. Stina Abenius Innehåll: Mittlivskriserna Planerna sträckte sig bara hit Christina Herrström (författare och dramatiker, 50 år) om att finna mål i livet efter att barnen flyttat Åldersnoja trots allt? Ung och kul Lotten Sunna (formgivare och VD, 47 år) om att inte få jobb för att man är för gammal Kris i kärleken Hur blev livslång kärlek mitt ideal? Erika Bjerström (journalist SVT, 47 år) om att bli kär i sin man på nytt Uppbrottet gjorde mig stark. Till slut. Christina Ohlsson (skribent och bloggare, 45 år) om att bli lämnad mitt i livet Frustrerade sexmaniacs Så är 40+ generationen i sängen Jag har blivit en snusktant Charlotta von Zweigbergk (författare och journalist, 49 år) om en ny sexlust Krisen med rynkorna Fast i botox-träsket ? Stina gör ett ingrepp Jag älskar mina kråksparkar Elizabet Gummesson (Coach och författare, 40 år) Kroppskrisen Latten och lådan - vår tids tantnappar Cathrine Schück (matjournalist, författare och kostrådgivare, 50 år) om vin och latteberoende Sportig och medelålders Det tog 44 år att våga bli en motionär Åsa Lundegård (chefredaktör ICA-kuriren, 44 år) 40+ männen Jag är inte en A-man längre Ola Liljedahl (journalist 45 år)

ISBN: 9789146220107

Provläs boken