Naturligt eller övernaturligt av Calldin Rose-Marie

I den här boken har jag samlat på övernaturliga berättelser. Det är vanligt folk, som du och jag, som varit med om någon eller några ovanliga händelser och som har delat med sig av dem. Jag har skrivit ner deras berättelser och de är väldigt olika till sin karaktär. Det finns allt mellan himmel och jord i den här samlingen och det är också någonstans i gränslandet mellan himmel och jord som historierna utspelar sig. Mina "berättare" anges bara med förnamn, ålder och yrke eftersom jag inte vill lämna ut någon men ändå visa att sådana här företeelser förekommer lika bland båda könen, i olika åldrar och i alla samhällsgrupper. Låt dig fascineras av de här personernas berättelser. Ingen av dem har valt att vara med om något övernaturligt. Det "drabbar" en när man minst anar det. Nästa gång kanske det är din tur? Rose-Marie Calldin

ISBN: 9789187435010

Provläs boken