En fjärils vingslag av Irene Ståhl

Kärleken dök helt oväntat upp i mitt liv, trots att jag hade tagit paus från den. Jag upplevde stor ömhet och passion. Solen lyste med ett mjukare sken. Skulle kärleken överleva vardagens kalla ljus? Vem kan säga om en soluppgång eller en solnedgång är vackrast? Jag började skriva de här dikterna när denna korta kärleksrelation började gå mot sitt slut. Jag kände stor sorg, liksom då tidigare kärleksrelationer tagit slut. Även om kärleken inte överlevde vardagen förde den in så mycket glädje och skönhet i mitt liv. Idag vet jag att kärleken för alltid finns kvar i mitt hjärta.Att kunna sätta ord på mina känslor och upplevelser hjälpte mig att gå vidare. Min önskan är att du känner igen dig i dessa ord och att du kan bli inspirerad att upptäcka ljusflingan i ditt hjärta! Irene Ståhl

ISBN: 9789186799021

Provläs boken