Jag mobbar inte! av Lisbeth Pipping

Jag vet att det finns mobbning i nästan alla skolor. Tusentals elever går varje dag till skolan med en stor klump i magen för att de vet att de kommer att bli retade, slagna eller utfrysta. Men som tur är vet jag också att det går att göra något åt det. I den här boken får du möta elever som genom ord och bilder delar med sig av sina tankar om mobbning: Vad är mobbning? Hur känns det? Vem mobbar? Vad kan vi göra åt det? Du får också fakta, råd och tips om hur man kan stoppa mobbning och vart man kan vända sig för att få hjälp. Jag som skrivit boken heter Lisbeth Pipping. Jag var själv mobbad och mådde dåligt när jag gick i skolan. Nu använder jag mina erfarenheter om mobbning till att åka runt till skolor och prata om hur vi kan stoppa mobbningen. Jag vill att alla ärligt ska kunna säga: "Jag mobbar inte!" På www.gothiaforlag.sefinns även material för lärare.    

ISBN: 9789172057357

Provläs boken