Excel 2007 : fördjupning av Eva Ansell

Det här är boken för dig som redan kan grunderna i Excel 2007 och som nu vill lära dig mer avancerade funktioner. Med denna fyrfärgsbok lär du dig steg för steg viktiga funktioner i programmet. Boken innehåller många övningar som ger nödvändig träning. På vår webbplats www.docendo.se laddar du gratis hem de övningsfiler som används i boken. Där finns även lösningsförslag till bokens samtliga övningar.

ISBN: 9789178827718

Provläs boken

Excel 2007 av Eva Ansell

Det här är boken för dig som vill lära dig grunderna i Excel 2007. Med denna fyrfärgsbok lär du dig steg för steg de viktigaste funktionerna i programmet. Boken innehåller många övningar som ger nödvändig träning. På vår webbplats www.docendo.se laddar du gratis hem de övningsfiler som används i boken. Där finns även lösningsförslag till bokens samtliga övningar.

ISBN: 9789178827435

Provläs boken

Excel 2007 : grundkurs av Friberg, Iréne

Excel 2007 har genomgått en stor förvandling och användaren kommer att märka att gränssnittet gör det lättare att hantera programmet. Boken På rätt kurs med Excel 2007 lär ut grunderna i kalkylering och hantering av programmet. Du behöver därför inga särskilda förkunskaper när det gäller detta program. I boken lär du dig bland annat att: hantera arbetsböcker, arbeta med matematiska formler, arbeta med diagram och objekt, skriva ut, t.ex. hela arbetsboken eller bara enstaka blad, arbeta med funktioner och referenser mellan kalkylblad, skapa och köra och ta bort makron. Varje kapitel avslutas med ett antal tillämpningsuppgifter med vilka du kan öva på dina nyvunna kunskaper. Du får en hel del hjälp av de färgbilder som finns i kapitlen, som visar på viktiga detaljer som tas upp i texten.

ISBN: 9789185103997

Provläs boken